Chovatelská stanice Německého Boxera

Další týden v životě D+D: Už baštíme z misky a byli jsme venku!!!

20.04.2013 20:06

Tak se ten náš život zase o něco rozšířil...

Už je nám porodní bedna malá a moc nás baví objevovat své okolí. Tlapičky už na to máme silné docela dost a už jsme prozkoumali celou ohrádku, poznáváme různá zákoutí obývacího pokoje a aby nám ve dvou nebylo smutno, skamarádili jsme se s ostaními členy smečky. Sice mamka se na to trochu mračí, ale s Clowinkou a Bairou je pěkná legrace! To, že Baira je naše, docela chápeme, jsme jí  podobní, ale tomu, že je Clowinka naše sestřička, se nám moc věřit nechtělo, ale co, mamka je taky žíhaná, tak to tak asi bude... Tento týden už nám dali lidi do naší bedny mističku s čímsi moc dobrým, nejprve jsme si do toho s Dýnuškou namočili tlapičky a ocásky, potom jsme to olízli a bylo to výborné. Jen jsme museli chvátat, protože mamku naše svačina moooc zajímala a museli jsme na ní vrčet a štěkat, aby nám to nesnědla, tak nás potom alespoň oba řádně umyla :-))).

Ve čtvrtek se udělalo krásné počasí a my poprvé zjistili, že naši lidé mají velikou zahradu a že to zelené na zemi, je travička, ve které se dá krásně běhat a prohánět Clowinku s Bairou... Bylo to moc fajn, ale docela nás to unavilo a byli jsme rádi, když nás zase odnesli domů do pelíšku.

Tento týden jsme měli návštěvy. V pondělí se přišli podívat na Dýnušku a byli z ní nadšení a dnes byli i za mnou... Takže to vypadá, že oba dva už máme své budoucí pánečky a zatím se zdá, že i ti moji i ti Dýnušky jsou moc fajn :-)))

Moc všechny zdravíme, vaše dvojčátka Dobby a Dynie.

Fotogalerie: Další týden v životě D+D: Už baštíme z misky a byli jsme venku!!!

Tato fotogalerie je prázdná.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode