Chovatelská stanice Německého Boxera

Další Národní vítěz s příjmením Benji Box!

10.04.2011 15:00

... kdo by to tak z našich pejsků mohl být? Annalise už titul má. Baira má nyní výstavní pauzu, ve které se (se střídavými úspěchy/neúspěchy) věnuje výcviku (a občas prověřuje sílu paniččiných nervů :-)) ), Bodie zatím mezi dospělými také ještě nenastoupil, Apollo je sice velmi úspěšný na výstavách, ale ani on to nyní nebyl, ano, správně, zbývá Bacco Benji Box!!! Byl to on, který zaujal paní rozhodčí Alenu Žarskou natolik, že příliš neváhala a titul směřoval k němu a k jeho páníčkovi.

Na Národní výstavě v Ostravě byl poprvé předveden i "dorostenec" Cagík, který rozhodně staršímu spolujmenovci ostudu neudělal a budeme doufat, že se důstojně ujme pokračování v úspěšné výstavní a- podle všeho i výcvikové- reprezentaci svých pánečků i naší chovatelské stanice. Premiéru si měla odbýt i malá Clowinka, ale to by to nebylo naše temperamentní zvířátko, které není zvyklé na omezování jakéhokoliv typu a obvzláště ne na stahovací obojek, takže si tak nešťastně trhla krčkem, že pokšlávala ještě večer... (Ale našemu turboboxerovi to rozhodně nevadí a i kašlajíce sprintovala s Bájou na zahradě... Clowinko, Clowinko, co z tebe jednou bude :-)) ??) I Annuška byla předvedena v Ostravě, ale vzhledem k tomu, že má období, kdy jí moc chutná, takže "nebyla úplně ve výstavní kondici" a  rozhodně měla na práci plno jiných věcí, jen ne se řádně na výstavě předvést a kroutila se v kruku "jako paragraf", tak nakonec obsadila v třídě Vítězů (nejpočetnější třídě toho dne :-) ) krásné 2. místo s titulem res-CAC.

Na závěr moc a moc gratuluji Baccouškovi. Sice jsme vždy věděli, že je krásný. Ale vyhrávat i ve třídě Šampionů a stát se Národním vítězem, to je moc velký úspěch! Gratulujeme jemu i jeho pánečkovi Bedřichovi. Bedřichu, moc děkujeme za péči i lásku, kterou oběma "klukům" věnuješ, protože to vše je tvoje zásluha :-))

A ještě odkaz na Baccouškův vlastní článek: jsem-narodni-vitez-.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode