Chovatelská stanice Německého Boxera

Cloe z Němečanky 9 let, Cloe Benji Box 2 roky!!!

11.08.2012 15:00

Tak shodou náhod naši nejstarší a nejmladší fenečku nespojuje jen společné jméno, ale i datum narození... Tedy ne zcela, Cloe z Němečanky je narozena 10.8.2003. Dalo by se říci, že malou dostala "jako dárek", ale kdo naší nejmladší slečnu zná, tak ví, že to byl velice povedený "dáreček". Musím ale říci, že máme to štěstí, že naše smečka funguje velice dobře a mladší boxerky se ke své mamince a babičce chovají moc pěkně.

Cloe, k Tvým 9. narozeninám ti přeji hlavně zdravíčko!!! Zatím ti slouží, tak ať to vydrží ještě řadu let a můžeš s námi oslavit ještě mnoho dalších narozenin! A dále Ti přeji, aby tě nikdy neopustila tvá nezbednost, rozvernost a temperament a láska k pískacím míčkům a figurantskému rukávu. Cloe, jsi úžasná fenka a bez Tebe bychom neměli Benji Box!

Žížalko, Tobě přeju všechno nejlepší k narozeninám, hlavně velkou zásobu veselých lumpáren, na kterou máš vždycky nějakou parťačku- ať maminku Annušku nebo Bairu. A dále spoustu šťastných veselých dní mezi námi všemi a se svou smečkou, se kterou jsi tak šťastná!

Holčičky naše, máme Vás obě moc rádi!!!

Zároveň vše nejlepší i Corrince, Cagíkovi, Cidečkovi, Cedrikovi a Caoskovi, krásné narozeniny!!!

Fotogalerie: Cloe z Němečanky 9 let, Cloe Benji Box 2 roky!!!

Tato fotogalerie je prázdná.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode