Chovatelská stanice Německého Boxera

Bodie- ČKV, Baira- CAC!!!

05.06.2011 21:00

Jak již nadpis říká, máme za sebou opět další vydařený výstavní víkend. Sice jsme se na výstavy vydali "nezávisle na sobě"- Bodie s pánečky vyjel v sobotu na Klubovou výstavu do Prahy, kde v horkém dopoledni vybojoval nejen titul CAC K, ale vyřadil i ostatní soupeře a odcházel oceněn titulem ČKV!!! Takže slova paní rozhodčí Petříkové z loňské klubovky v Žirovnici byla naplněna: Tenkrát bylo Bodiemu řečeno, že je velice nadějný, ale ještě nevyspělý, ať se přijede ukázat později. A nyní tedy: "Vyspěl, přijel, zvítězil" :-)) Milý Bodie, mnohokrát ti gratulujeme a Tvým páníčků, moc zasloužený úspěch přejeme a děkujeme jim za skvělou práci a reprezentaci Benji Boxu.

Na  klubové výstavě v Praze se ale ve výsledkové listině objevilo další jméno Benji Box- v žíhaných mladých psech nastoupil i "náš" Cideček, který si nakonec odnesl krásné 2. místo. I Cidečkovi, který roste do krásy, mnohokrát gratulujeme a doufáme, že i jeho budeme na výstavách vídat!

V neděli jsem po dlouhé pauze (pokud nepočítám klubovou výstavu v Žirovnici, kde se Bája zrovna neblýskla- neb "prudila" v kruhu takovým způsobem, že rozštěkala a rozzuřila všechny své "soupeřky" a po zásluze si vysloužila vážnou výtku paní rozhodčí- tedy obě dvě jsme si ji vysloužily :-) ) vystavila naši Bajenku. Stalo se tak na Národní výstavě v Klatovech a naše slečna zde získala své 1. ocenění CAC ve třídě skutečných "dospělých"- otevřené. (Ikdyž tedy, milá Bajenko, dospělá jsi opravdu snad jen výstavní třídou. Ale chvíle, kdy dospěješ skutečně, se Tvoje panička nemůže dočkat- pokud jí do té doby nezpůsobíš vážnou psychickou újmu, bude si toho okamžiku nesmírně vážit...- Když tedy někdy přijde :-))) )

Jsme moc rádi, že všechna naše "Béčka" pokračují ve svých výstavních úspěších i v dospělých třídách a navázali tak na svá krásná umístění z mladých. Velice nás těší, že naši pejskové se líbí nejen nám, ale i ostatním, takže, milí Benjíci, jen tak dál  :-))

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode