Chovatelská stanice Německého Boxera

Benjibox na lyžích :-))))

15.01.2012 20:00

Bajenka a Baccoušek letos vyrazili opravdu stylově oslavit své 3. narozeniny- do Val di Fassa v Italských Dolomitech :-)))

Vloni zde byla pouze Baira, kterou jsme vzali s sebou na lyžovačku a letos jsme na hory vyrazili s Bedřichem, Eliškou, Filipem a oběma kluky- Baccouškem a Cagíkem. Pejskové se samozřejmě s námi po zasněžených vrcholcích neproháněli, ale způsobně čekali ve svých pelíšcích, až se odpoledne vrátíme, ale potom si dosyta užili procházek po malebném městečku Vigo di Fassa i běhání po horských loukách a vzájemného navštěvování se přes venkovní terasu, kde měli nádherný společný výběh. Dokonce si to tam zamilovali natolik, že se z nich stali "neohrožení hlídači" penzionu (což se projevovalo tím, že stáli předními tlapkami opření o zábradlí terasy a štěkali na každého podezřelého jedince, co šel okolo- a podezřelí byli téměř všichni :-)) )

Všichni jsme byli moc spokojení, užili jsme si lyžování, čerstvého horského vzduchu i nádherných Alpských panoramat prosluněných zimním sluníčkem, které nás za celých 5 dní neopustilo.

Bylo to nádherné a jen doufáme, že příští rok se na stejné místo opět vrátíme a opět s našimi čtyřnohými kamarády, kteří si, alespoň doufám, udělali poměrně dobré jméno, neboť se chovali (docela) způsobně.

Fotogalerie: Benjibox na lyžích :-))))

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode