Chovatelská stanice Německého Boxera

Atibox 2011

29.05.2011 20:00

Tento víkend se konala velice důležitá událost ve světě Boxerů-  Atibox show 2011. Tento rok se jejího pořadatelství zhostila Itálie a klání bylo umístěno do blízkosti krásných Benátek.

Samozřejmě nám to nedalo a také jsme se zúčastnili, zejména v rolích diváků.

Krásných boxerů se zde sešlo opravdu úctyhodné množství a mezinárodní sbor rozhodčích rozhodně neměl snadnou práci. Velice nás potěšilo, že i Česká  "výprava" byla v porovnání s ostatními zeměmi poměrně početná a hlavně velice úspěšná, neboť na řadě čelních pozic se skvěla jména známých Českých chovatelských stanic. Všichni ti, kteří se tak krásně umístili- zejména z Optima Graty a Od Stříbrňáku i všichni další mají náš obrovský obdiv a uznání, neboť uspět v takové konkurenci již vypovídá o obrovské kvalitě a zkušenostech.

Co se týče naší maličké stanice, v žádný úspěch jsme nedoufali. Vystavili jsme malou Clowinku, která je nyní ještě v pravé boxeří pubertě, takže je samá tlapka a některé partie ještě naopak nemá na svůj věk dostatečně vyvinuté, čemuž odpovídalo i její hodnocení :-) a samozřejmě s námi jel i Bedřich, Eliška a jejich kompletní smečka Cage s Baccem. Myslím si, že Cage se líbil a odcházel s hodnocením výborný, což je v takové konkurenci krásné a podobně si vedl i Bacco v šampionech, který si také odnášel krásnou známku "výborný". Takže jsme mohli být navýsost spokojeni a užít si výlet do Itálie i po té "kulturní" stránce- krátkou návštěvou Padovy a  Benátek.

Přehledné výsledky z ATIBOXu 2011 k nahlédnutí  zde.

V neděli nám přišla na mobil nádherná zpráva od Zdenky Nekorancové, která se vypravila s Apollem na výstavu do Maďarksa, kde pejsek nejen zvítězil ve své třídě, ale získal i titul CACIB. (Apollo zjevně "útočí" na šampionát v další zemi :-)) ). Apollovi i Zdeňce velikanánská gratulace a dík za krásnou reprezentaci Benjiboxu!!!!

 

Fotogalerie: Atibox 2011

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode