Chovatelská stanice Německého Boxera

Výstava Rytířsko

09.05.2009 15:00

 

Tak jsme zase po nějaké době vyrazili na výstavu. Bylo pěkné horko, po cestě jsme si trochu zajeli, ale jinak to bylo moc fajn. Teď už nechám psát Annušku, protože ona byla hlavní aktérkou tohoto dne.

Annie: Tak zase po nějaké době se páneček rozhodl, že se budu vystavovat. Vlastně jsem měla od listopadu výstavní volno a teď mi asi zase začíná sezóna... Taková výstava není žádná sranda, ale moc důležitá věc! Jel se mnou i prcek, aby se podívala, jak to chodí. Po několika malých peripetiích jsme dorazili na místo určení- Rytířsko u Jihlavy. Šla jsem se s Bairou na chvíli proběhnout, zlehka občerstvit a vyrazila jsem si obhlédnou a očuchat okolí... Dnes jsem neměla s sebou svou obvyklou "handlerku" Aďu, tak jsem byla maličko nervózní... Ale nakonec mne vystavovala paní, která zná dokonce naší mamku Cloe! Nejdřív jsem se seznámila s kruhem- jako obvykle, obhlédla konkurenci a pana rozhodčího, ještě proběhla malá úprava exteriéru- bylo pěkné horko...- a začalo se. Čekala jsem, než přijdu na řadu k rozhodčímu. Pak jsem musela , jako obvykle pózovat, což mne ani trochu nebaví. A vůbec nechápu, proč tam na mne dělají pořád ty opičky a myslí se, že se budu šponovat na vodítku... Tuhle část vůbec nemám ráda a občas si jen tak pro srandu povyskočím (a fakt nechápu, proč z toho páníček nemá stejnou legraci, jako já)... Dokonce mi zase koukali do tlamy na zuby (si poslužte, když to musí být) a pak jsme klusali... No, vím dobře, že při pohybu mi to moc sluší a všichni se po mně obdivně dívají... A pak zase čekání. Nakonec jsem nevyhrála (prý jsem moc černá...), ale samozřejmě výborná jsem byla- to mi říkat nemusí, to já dobře vím...

Potom jsme s Bairou zase nastoupily do bedny a myslela jsem, že to je celé... Ale spletla jsem se. Páníčkové nás ještě odvezli na krátkou návštěvu za Dargem. To je můj dávný obrovský  kamarád (3-letý pejsek- doga), který o mne pečoval a učil mne všechny možné vylomeniny, když jsem byla malé štěně (úplně stejně, jako já teď učím Bairu). Skoro jsem na něho zapomněla, už jsem ho neviděla téměř rok! A musím říci, že u nových lidí se má moc dobře, což jsem sama moc ráda, protože Dargo si to určitě zaslouží... Ale ani pak jsme ještě domů nejeli..

Ještě nás vzali za Baccem a jeho lidmi. Psové, tam vám je krásně, ten se má! Hlídá ještě větší zahradu, než my s holkama. Tu než očuchá, to je práce na týden! A taky má moc pěkný kompost, který nám samozřejmě ochotně ukázal. A hlavně- mají udírnu! Tam to vonělo! Pořád jsem chodila za Bedřichem, aby už ty voňavé věci konečně vyndal a nakonec jsem se taky dočkala... Baira dováděla s Baccem- no jo, prckové. Ale když jsme objevili PET lahev, tak jsem si s nima zaběhala taky. Nakonec jsme celí unavení odpadli a usnuli na trávě a páníčkové ještě seděli, povídali, popíjeli... To byl tak nádherný den, že když jsme v noci jeli domů  do Skrýchova, tak jsem s Bairou v přepravce v jednom klubíčku usnula...

Moc jsem si to užila!

Takže já jen přidám- jako obvykle- pár fotek, které jsem s holkama vybrala, a chci moc poděkovat Bedřichovi s Eliškou za krásný večer a ještě na dálku moc pozdravit Darga a jeho lidi (mrzí mne, že v tom zmatku jsme ani neudělali ani Dargovu fotku...)

Nakonec nám poslali několik fotek Dargovi lidé, takže jsou ve zvláštní galerii:

Fotogalerie: Výstava Rytířsko

Fotogalerie: Dargo

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode