Chovatelská stanice Německého Boxera

Výcvikový víkend na Bílé Skále 2013

28.04.2013 22:00

Tak už jsme se dočkali! Konečně přišlo jaro i do České Kanady a s ním i zahájení výcvikových akcí.

Tento víkend byla naplánovaná akce s našimi výbornými přáteli z RTW Sport, takže program byl jasný. Bohužel na stejný víkend jsem měla vypsány i dopolední služby v nemocnici, takže jsem řešila dilema, zda spát v táboře a každé ráno vstávat v šest ráno a dojíždět do práce nebo zda odjet večer a vstávat o hodinu déle... Nakonec zvítězila lenost a druhá varianta :-)).

V pátek jsem do tábora vyrazila s Bairou a Clowinkou a hned zčerstva jsme vyšláply na stopy. Clowince se stopa po zimě moc povedla, ale potom při řádění na procházce si někde rozřízla polštářek na tlapičce a tím její účast na výcvikáči skončila. Naštěstí rána nebyla hluboká a stačilo ji vyčistit a překrýt náplastí, ale na výcvik obran to opravdu nebylo... Je to náš malý smolař, ale v létě si to jistě vynahradí a nyní si to alespoň užívá se svými dvěma mladšími sourozenci, které řádně zlobí :-).

No a my s Bairou, vzhledem k tomu, že jsme výcvikový plán měly zkrácený jen na odpoledne, jsme si užily stopování i obran, které druhý den Baiře Martin "okořenil" o revíry v lese. Vyštěkání v roští, zákusy na břehu rybníka i vypuštění "na hladké" mezi břízy se Baiře ohromně líbilo a rozhodně to uvítala více, než klasický nácvik obrany podle IPO :-)), takže už víme, co bude mít Baira  za odměnu...

Ikdyž zkrácený výcvik, opravdu jsme si ho celý moc užily! Setkaly jsme se s našimi skvělými přáteli, Baira se stihla i několikrát vykoupat, vzhledem k tomu, že v pátek i sobotu bylo počasí skoro letní, tak snad to ani neodstůně (ale zadržet jí od potoka a rybníka stejně nebylo možné :-))) ), proběhla se v pátek s Clowinkou a potom s Kenníčkem Vombat a teď tu unaveně spí (samozřejmě v mojí posteli :-)) ).

No a mně nezbývá, než opět moc poděkovat všem, kdo se na bezvadném víkendu podíleli- Lucce Zavoralové, Petrovi Pflugovi, figurantům Martinovi Suchánkovi a Vláďovi Koníčkovi a vůbec všem a na dálku ještě moc pozdravi všechny naše výborné kamarády a těším se, že zase někdy naviděnou!!!

Fotogalerie: Výcvikový víkend na Bílé Skále 2013

Tato fotogalerie je prázdná.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode