Chovatelská stanice Německého Boxera

Klubová výstava Otěšice, Národní výstava Ostrava

11.04.2010 20:00

 

Tento víkend patřil hned dvěma výstavám (trochu jsem si říkala, že organizátoři mohli být k účastníkům přívětivější a rozplánovat na 1 víkend výstavy blíž k sobě, ale co bychom to nezvládli...).

Naše trasa vedla: Jindřichův Hradec--> Otěšice u Merklína --> Ostrava --> Moravské Budějovice --> Jindřichův Hradec (a k tomu jsem si ještě, jako nezvaného spolucvestujícíh přibalila pěknou chřipku...).

V Otěšicích nás přivítala krutá zima- teplota se zarazila kdesi u 9 stupňů a zachmuřená obloha (virus v mých dýchacích cestách jásal, já méně :)) ), 2 výstavní kruhy a 99 psích účastníků... Odpolední přesun do Ostravy jsem viděla dosti bledě, ale nakonec posuzovali 2 rozhodčí, tak jsme vše úspěšně zvládli s těmito výsledky:

Bacco V2, Baira V (5), Annalise V1 CAC!!!

A odpoledne jsme vyrazili směr Ostrava. Přijeli jsme do našeho penzionu a ač jsem si plánovala, co by se dalo ještě všechno stihnout, tak jsme všichni včetně holek úplně odpadli (dálkový řidič ze mě asi nebude :))... )

2. den nás přivítalo podobně nevlídným počasím Ostravské výstaviště, ale naštěstí jsme nemuseli mrznout venku, kruh Boxerů byl uvnitř v hale. Po dlouhé době vyrazil na výstavu mladý Bodie Benjibox, a přišel-viděl-zvítězil a odnesl si k velké radosti naší a neméně svých páníčků svého prvního CAJCe, Baira V2 a Annuška pomyslné "stupně výtězů" doplnila V3.

A mohli jsme vyrazit k domovu. Úkol byl splněn, všichni pejsci získali známku výbornou, ze 2 dnů 2 vítěztví, co více si může Benjibox přát? Snad jen společně strávenou chvilku se všemi pejsky, na kterou jsme se ještě zastavili v Hornicích u Bedřicha s Eliškou a Baccem...

Byl to moc pěkný víkend, ostatně jako většina těch, které člověk tráví se svými pejsky a přáteli...

A nyní rekapitulace:

Klubová výstava Otěšice(rozodčí: Ing. Radim Fiala, Antonín Karban)

Bacco Benji Box     V2  Třída mladých

Baira Benji Box      V(5) Třída mladých (9 fen ve třídě, zadána i známka "D")

Annalise Benji Box V1, CAC (10 fen ve třídě!!!!)

 

Národní výstava Ostrava: (rozhodčí: MVDr. Jaromír Špicera)

Bodie Benji Box      V1, CAJC

Baira Benji Box       V2 (6 fen ve třídě)

Annalise Benji Box  V3 (5 fen ve třídě)

Fotogalerie: Klubová výstava Otěšice, Národní výstava Ostrava

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode