Chovatelská stanice Německého Boxera

Dvojčátka Dobby a Dynie mají za sebou 3 týdny na světě

14.04.2013 22:00

Tak už nám byly 3 týdny...

Za tu dobu jsme stihli spoustu práce! Už jsme se zvládli rozkoukat po světě, zjistili jsme, že pacičky máme nejen na lezení, ale i na běhání, že ocáskem se dá vrtět a naše ouška už slyší, takže máma se před námi jen tak neschová! (Ale snaží se o to :-)) ). Dobby už dokonce našel cestu ven z bedny do ohrádky na takovou úžasnou chlupatou věc, co tam leží, ale zpátky to ještě neumí... Na to budeme muset ještě trochu vyrůst a trénovat.

Taky jsme se trochu blíž seznámili s ostatními členy smečky. Mamka je sice k nám ještě moc nepouští, ale okukují nás z výšky z gauče a také si nás už očichaly. Moc zajímáme tetu Bairu, která na nás fascinovaně zírá i Clowinku, která je prý naše starší sestřička a nedávno si s námi chtěla hrát, hodila nám plyšáka do bedničky a Dobby na něj neohroženě vrčel a štěkal. A babička Cloe nás zvědavě pozoruje a když má chvíli možnost, moc ráda by se o nás starala... Už se moc těšíme, až si s nimi budeme moci hrát, ale to ještě chvíli potrvá.

No a taky jsme zjistili, že je docela legrace se vzájemně pošťuchovat, ňafat a vrčet na sebe a když to děláme dost dlouho, tak přivoláme i mámu a mlíííčkooo!!!!

Vlastně je to na tom světě docela zábava a tolik nás toho ještě čeká!

Vaše dvojčátka Dobby a Dynasty.

Fotogalerie: Dvojčátka Dobby a Dynie mají za sebou 3 týdny na světě

Tato fotogalerie je prázdná.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode