Chovatelská stanice Německého Boxera

Dvojčátka D+D: Nejraději si užíváme na zahradě :-))

10.05.2013 21:48

Tak už je nám 7 týdnů! Za tu dobu jsme se stihli naučit spoustu důležitých věcí- třeba že když hodně dlouho kňučíme, tak to zpravidla naši dvojnožci nevydrží a vypustí nás z ohrádky. Už umíme chodit po schodech, což se nám moc hodí v překonávání vzdálenosti mezi obývákem a kuchyní, kde se odbývá většina zajímavostí. Taky jsme už zjistili, že naši lidé mají ložnici, kde je bezvadné zařízení, které se jmenuje postel a že na gauči se moc příjemně spinká. A také se rádi vyvalujeme na pelíšku velkých holek. Ale zahrada!!! To je naše největší zábava! Co my se tam naběháme, nalumpačíme s mamkou, ségrou nebo tetou. A co je tam schovávaček a věcí, co je nutné prozkoumat! A když panička pleje na záhonku, moc nás baví pomáhat...

Musím říci, že se nám na tom světě moc líbí. Každý den je plný něčeho nového a zajímavého, s ostatními členy smečky jsme se už sžili a víme, že babička je sice trpělivá, ale když zavrčí, je lépe jí jít z cesty. Že mamka je moc hodná, ale když to přeženeme, neváhá nám dát jednu výchovnou, tetička Baira že je na nás jemná a něžná a když na ní dorážíme, tak legračně uskakuje a že ségra Clowinka s námi neohroženě dovádí, až jí někdy musíme dát kníknutím najevo, že jsme o něco menší, než ona :-))).

Tento týden jsme taky dostali očkování a byli jsme opatřeni čipem pro naši identifikaci a tak nějak mezi řečí občas slyšíme, že se chystá chvíle loučení... To si ale nedokážeme vůbec představit!!!!

Vaše dvojčátka, Dobby a Dynie

Fotogalerie: Dvojčátka D+D: Nejraději si užíváme na zahradě :-))

Tato fotogalerie je prázdná.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode