Chovatelská stanice Německého Boxera

Duo CACIB Brno

07.02.2010 19:00

To byl náročný víkend!!!

V sobotu ráno jsme vyrazili do Brna na dvoudenní výstavu. Na tom by nebylo nic zvláštního, ale tentokrát bylo možné získat ve 2 dnech hned 2 tituly. A této možnosti přeci Benjibox nemohl nevyužít!!!

Naše výstavní sestava byla stejná, jako obvykle. Bacco, kterému, k naší nesmírné radosti a pýše, již po právu titul Českého juniorského šampiona  patří, Annuška, která si titul Českého šampiona krásy splňuje po výstavní stránce (no, k pracovní zkoušce páníčka asi nepřemluvíme, viď Annuško.... :) ) a malá Baira, které titul z mezinárodní výstavy zatím chyběl. A osádku našeho auta doplnila Lucka Zavoralová s  Buschim.

První klání samozřejmě proběhlo hned v sobotu. Po té, co jsme se konečně hodinovou zácpou prokousali na Výstaviště, ve změti a chaosu našli vhodné parkoviště a došli se všemi proprietami k původnímu kruhu, kde nám bylo sděleno, že se přesouváme do jiné haly. Ale tím komplikace skončily a dále se výstava nesla v duchu  "nezadržitelných" úspěchů Benjiboxu:

1. den, kdy soudcoval pan Lewandowski z Polska:

Bacco Benji Box V1 CAJC, třída mladých

Baira Benji Box  V2, třída mladých (konkurence 4 fen)

Annalise Benjibox V2, res-CAC, třída otevřená (konkurence 4 fen).

2. den v úspěšnosti překonal ještě den první a to s těmito výsledky od RNDr.Müllerové:

Bacco Benji Box V1, CAJC, nejlepší mladý jedinec

Baira Benji Box V1 a její první CAJC !!!

Annalise Benji Box V1, CAC a současně res-CACIB !!!

A samozřejmě nemohu zapomenout na Buschiho- pardon, vlastně Auksis Interpola  (/auksiscz.htm) :)), který získal titul V1 CAC- třída otevřená, CACIB a BOB!!! Moc gratulujeme Buschimu i jeho paničce...

Byl to úžasně příjemný pocit, vidět jména našich pejsků na prvních místech výsledkové listiny a v klání o nejlepšího mladého jedince se sešli poprvé vedle sebe (vlastně proti sobě :)) ) naše malá Bajenka a její bráška Bacco, který nakonce titul po zásluze získal a tím byl nominován do závěrečného defilé o BIS Junior.... Myslím, že oba- Bacco i páníček- si svoji chvíli slávy na červeném koberci jak se patří užili...

A celý víkend byl samozřejmě spestřen společným řáděním pejsků,  a my jsem se zase setkali s dobrými přáteli.

A také chci moc poděovat Adrianě Habertové, za pomoc při prezentaci našich prcků, za skvělé vystavení Annušky a Šárce Amortové za vydatnou psychickou podporu a výbornou buchtu :))

Fotogalerie: Duo CACIB Brno

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode