Chovatelská stanice Německého Boxera

Dvojčátka Dobby a Dynasty mají za sebou první týden na světě...

31.03.2013 17:11

Tak už je nám týden!!!

Za ten týden se nám už stihla téměř uzdravit maminka, která o nás (zatím) starostlivě pečuje. My se celý ten týden zodpovědně krmíme pod dohledem našeho hlavního ošetřovatele- páníčka Jirky. A kromě mlaskání, jak nám chutná mlíčko, je občas z bedny slyšet kníkání a občas i hlasité ňafání, když si mamka dovolí se vzdálit a hned nepřiběhne, když jí voláme. Jsme vůbec moc šikovní pejskové a dokážeme o sobě dát hlasitě vědět. S chozením to zatím není žádná sláva, zatím se jen tak plazíme, když hledáme mamku a její mlíčko, ale to byste toho po nás chtěli moc! 

Také již, po několikadenním zhubnutí po narození, pečlivě přibíráme a Dobbynek to dotáhl téměř na 1kg!!! Má přesně 950 gramů a předstihl sestřičku o 100 gramů. Dýnuška má krásných 845 gramů.

Jak jste již postřehli, tak již nejsme bezejmenní a na  našich rodokmenech se bude skvět Dynasty a Dobby Benji Box (a řada dalších známých boxeřích jmen, ale upřímně, zatím je nám to dost jedno ;-)) ).

No a kromě toho, že naším hlavním úkolem je se pečlivě krmit a přibírat na váze, tak za pár dní již snad prohlédneme na tento svět vlastníma očičkama a to teprve bude legrace!!! Občas na nás zvědavě nakouknou z dálky Clowinka s Bairou, ale mamka je ještě nepustí blíž... Páníčkové se smějí, že za pár týdnů jim  nás ochotně půjčí, abychom si s malou Cloe pěkně zadováděli. Jen co trochu vyrosteme, už se na tu srandu moc těšíme, přeci jen, jsme jen dva, tak bude veseleji :-)).

Vaši Dobby a Dynasty

Ve fotogalerii pár čerstvých fotek- momentky i "modelovské" focení :-)...

Fotogalerie: D+D mají za sebou první týden na světě...

Tato fotogalerie je prázdná.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode