Chovatelská stanice Německého Boxera

Cage a Cloe Benji Box úspěšně zařazeni do chovu. Povaha 5 !!!!

20.10.2012 19:00

Dnes čekal naše nejmladší Benjíky veliký den, neboť se rozhodovalo o jejich budoucnosti- zda budou či nebudou zařazeni do chovu... U Cage jsme žádné pochybnosti neměli, neboť víme, že trénink obran je jeho největší zábava a zákusy do rukávu má opravdu fenomenální, ale Cloe je přeci jen jemná fenečka, tak jsem byla zvědavá, jak to dopadne...

Celá událost se konala v Hluboké nad Vltavou v areálu kynologického klubu Falco. Příjezd jsme měli troch atypický, neboť já musela dopoledne do práce a Jirka s Clowinkou jeli s Bedřichem už ráno a zhlédli i celý svod dorostu, kde se mimo jiné prezentoval C- vrh naší spřátelené chovatelské stanice Hébé Box a všechna Céčátka Adriany a Hanky jsmou moc vyvedení boxíci :-)). Po svodu dorostu následovala kratičká pauza, během které stihla dorazit jednak paní rozhodčí a i já.

Nejprve přišli na řadu páni psové a jako první vlaštovka hned na úvod náš Cagík. Bedřich už celou akci dobře znal, neboť stejné události jsme se oba účastnili před 2mi lety s Baccem a Bairou. Cagíka nerozhodilo ani vážení, ani měření, ani prohlídka zubů či psích předností, běh v kruhu zná dobře z výstav a mohl tedy s naprostým klidem přistoupit k prověrce povahy, kde rozhodně nezklamal. Na úvaze se choval dostatečně sebevědomě a zadržení útočícího figuranta předvedl přesně požadovaným způsobem. A hodnocení paní rozhodčí znělo: "No, tak jste viděli, jak by to mělo vypadat, povahová známka 5"... Takže- lepší už to být nemohlo!!!! Moc Cagíkovi a Bedřichovi gratulujeme, tak ještě zkoušku a nevěsty se mohou hrnout :-)))) Následovali ještě další 2 pejskové, kterým se přezkoušení povahy také moc povedlo a hned potom jsem vyrazila já s naší mladou Clowinkou. V kruhu při vážení a měření byla Cloe opravdu velmi roztomilá, ke všem se chovala velice přítulně, až jsem čekala, že jí budou paní rozhodčí i paní poradkyně chovu drbat po zádech. Na úvaze zareagovala velice sebejistě a zklamání z toho, že tady nedostala kousnout si vynahradila na přepadu, zakročila velmi energicky a zákus se jí moc povedl. Takže i našem maličká si odnášela krásné hodnocení a povahovou známku 5 !!!!

Máme z našich nejmladších velikánskou radost a hlavně jsme rádi, že se u nás rodí pejskové nejen krásní, ale i s vyrovnanými povahami :-)))

Jen ještě poznámka na okraj- se štěňátky od Clowinky jistě ani v roce 2013 nepočítáme....

Fotogalerie: Cage a Cloe Benji Box úspěšně zařazeni do chovu. Povaha 5 !!!!

Tato fotogalerie je prázdná.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode