Chovatelská stanice Německého Boxera

Benji Box opět slavil úspěchy na výstavě!!!

10.10.2010 16:00

Dnes jsme opět po dlouhé době vyrazili na výstavu ve složení Baira Benji Box, Bacco Benji Box a Apollo Benji Box. Měli jsme to kousek, neboť říjnová mezinárodní výstava psů se koná v Českých Budějovicích, kam jsme dorazili včas v mrazivém ránu, ale sluníčko se během dopoledne vyhouplo z mlhy a nakonec odvedlo poctivou práci v nádherném podzimním dni.

Bacco nastoupil v mezitřídě mezi 3mi soupeři a vyhrál na celé čáře s jediným výborným oceněním ve své třídě a titulem CAC postupoval do dalších soutěží. Potom přišla řada na naši Bairu, která nastoupila v mezitřídě ve velice silné konkurenci 8mi fen. Je pravdou, že napoprvé jsme nezaklusaly příliš dobře, neboť běžela přímo naproti fence, se kterou nemá příliš přátelské vztahy a boxerky si to zrovna právě chtěly vyříkat, takže během jsme opravdu tentokrát neoslnily ;), ale rozhodně jsme šance neztratily, neboť jsme v kruhu zbyly v poslední finálové dvojici a nakonec po delším rozhodování si slečna odnášela titul res- CAC a 2. místo, z osmi fen to není špatný výsledek. A dále Apollo Benji Box vyřadil svého konkurenta s dalším oceněním CAC a samozřejmě známkou výbornou rozšířil svoj úctyhodnou sbírku titulů.

V soutěži o CACIB a res- CACIB se v jednom kruhu v silné konkurenci dalších nádherných psů sešli Bacco a Apollo, nakonec Bacco odcházel z finále poslední, těsně mu unikl titul res-CACIB.

I tak jsme byli samozřejmě náležitě spokojení a pyšní a odjeli na další nácvik na zkoušku chovnosti, která nás čeká s plnou parádou v neděli, 17.10.2010, kde se opět sejde Baira, Bacco i Bodie pohromadě... Tak budeme pilně trénovat a doufat, že vše dobře dopadne :)

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode