Chovatelská stanice Německého Boxera

Baira Český šampion, Cloe Veterán šampion !!!!

05.02.2012 18:00

Tento víkend se naší chovatelské stanici opět dařilo na výstavě.

Konala se Mezinárodní výstava psů Duo- CACIB v Brně a pro Bairu s její maminkou Cloe to byla příležitost, jak si splnit titul Českého šampiona v případě Bairy a Veterán šampiona u Cloe. V sobotu Německé boxery posuzoval pan Sergey Vanzha, kterému se naše Baira líbila natolik, že vysoutěžila V1, CAC v třídě pracovní a mezi ostatními fenami byla oceněna  i titulem CACIB!!! Tímto si Bajenka splnila podmínky pro udělení titulu Český šampion krásy.  Naše veteránka Cloe získala titul Vítěz třídy a BOV. Mezi mladými žíhanými psy nastupoval i náš Cage Benji Box, který získal také známku výbornou s pořadím 2.

Druhý výstavní den naše plemeno posuzovala paní rozhodčí Alena   Žarská. Baira ve třídě pracovní opět oceněna známkou V1, CAC, a dále Bajenka příjemně překvapila res-CACIBem, Cloe opět výbornou veteránkou a BOV, díky čemuž splnila titul Veterán šampion ČR. Cagík opět "stříbrný" mezi mladými pejsky se známkou výborný.

Obrovská gratulace patří i Míše Martinů (handlerce našich psích děvčat, jejíž běhání s Bairou je bezkonkurenční a moc jí za to děkujeme :-) ), která s Caymánkem získala v obou dnech také V1, CAC a tímto si Cayman ve 2a1/2 letech také splnil titul Českého šampiona :-))

V neděli se k nám na výstavě "přidal" i Apollo Benji Box se svou obětavou paničkou Zdeňkou a v silné konkurenci ve třídě šampionů získal krásný res-CAC- i Apollovi  veliká hratulace!

Tak se nám nějak tento týden s těmi šampionáty "roztrhl pytel" :-) Mám samozřejmě obrovskou radost ze svojí Bajenky, ale rozhodně nemenší mám z úspěchu naší "babičky" Cloe, která je ve svém věku velmi vitální a hlavně se jí výstavní víkend moc a moc líbil :-)

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode