Chovatelská stanice Německého Boxera

Baira Benji Box Slovenským šampionem, Cage Benji Box Slovenským juniorským šampionem!!!

25.03.2012 20:50

Tento víkend se konala v Nitře opět Mezinárodní výstava psů s možností získat ve dvou dnech dva tituly a vzhledem k tomu, že nám všem ke Slovenským šampionátům chyběl již jen malý kousíček, nebylo možné nevyrazit :-))

U kruhu se v obou dnech sešla početná Česká základna s velice kvalitními zvířaty, v sobotu dokonce Balrog z Ringu v "českých barvách" vyhrál s titulem BOB, tak bylo o dobrou náladu a zábavu postaráno. V neděli bylo trochu smolné, že před boxery se v kruhu vystřídalo celkem asi 50 dog, ale zase bylo zajímavé vidět tato nádherná zvířata a ti 2 jedinci, kteří zvítězili, byli skutečně překrásní! (A koneckonců, my s boxery jsme se mohli ještě radovat, když jsme kolem 15 hodiny opouštěli kruh, neboť po nás na posouzení ještě čekala "hrstka" dobrmanů.)

V neděli jsme tedy radostně odjížděli se splněními tituly- Baira se Slovenským šampionem krásy, Cagík se Slovenským juniorským šampionem (první pejsek s tímto titulem v naší chovatelské stanici!!!), kamarád Cayman také se Slovenským šampionem a Hanka s Boženkou s dvěmi krásnými známkami výbornými.

Víkend to byl nádherný, vyšlo snad všechno, co jsme si mohli přát (pohodička, příjemná společnost, dobrá zábava, bezvadné ubytování...)  včetně počasí a jen si říkám- milí Benjíci, úspěšných výstav teď bylo dost, tak by to zase chtělo pro změnu nějakou zkoušku z výkonu- co vy na to??? :-)))

A na závěr jako obvykle díky samozřejmě našim pejskům (je mi jasné, že Baira by se 100x raději proháněla za figurantem...), Bedřichovi za obětavou práci (výstavu od výstavy jsou s Cagíkem lepší a lepší!), Míše za předvedení Bairy a samozřejmě opět cenné rady do výcviku, a Hance a všem ostatním za skvělou příjemnou společnost! Tak zase někdy :-)))

zde  ještě odkaz na Cagíkův vlastní článek...

Fotogalerie: Baira Benji Box Slovenským šampionem, Cage Benji Box Slovenským juniorským šampionem!!!

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode