Chovatelská stanice Německého Boxera

Baira a Cage "zahájili Slovenské tažení" :-))

20.11.2011 19:00

Tak, jako před rokem Bacco, zahájila i Baira s mladým Cagíkem "Slovenské tažení" = v překladu cestu za titulem Slovenského šampiona krásy v případě Bairy a Juniorského šampiona v případě Cagíka. Vzhledem k tomu, že je potřeba titul CAC získat ve 2 různých letech, tak toto byla poslední příležitost v letošním roce... Trochu nás mrzelo, že jsme museli předčasně opustit naše oblíbené výcvikové soustředění v Radíkově a nemohli si ho s přáteli s RTW sport užít do konce, ale vyplatilo se...

V pátek večer vyrážela Baira s paničkou, kamarádem Caymanem Baskervill Next of Kin a jeho paničkou Míšou na dalekou cestu do Nitry, kde nás čekalo dvoudenní výstavní klání s možností získat celkem 2 tituly CAC ve 2 dnech. V sobotu ráno těsně před výstavou se k nám připojil i Bedřich s Cagíkem. Tímto jsme vytvořili kompaktní Českou základnu.

V sobotu posuzoval Německé Boxery pan Pettkó Csaba, který byl velice příjemný a naši pejskové se mu velmi líbili. Cage získal titul CAJC ve třídě Mladých, Cayman získal titul CAC ve třídě pracovní a Baira CAC taktéž ve třídě pracovní. A postupovali do dalších soutěží. Titul Nejlepší Mladý jedinec se v Nitře nezadával, tak se rovnou začalo nejlepšími psy. Zvítězil s titulem CACIB nádherný pes Uram Signum Laudis, titul resCACIB putoval ke Caymanovi! Mezi fenami titul CACIB vyběhala Míša s mojí Bajenkou!!! Při vybírání nejlepšího Boxera výstavy po zásluze vyhrál Uram. Radost naší skupinky téměř neznala mezí a rozhodně bylo co oslavovat...

V neděli nám byla přiřknuta paní rozhodčí Senašenko z Ruska, která rozhodně nešetřila přísným známkováním, takže padala velice často VD i D a naopak tituly zbytečně neplýtvala. Nakonec Cayman i Baira titul CAC získali, Kája zopakoval svůj úspěch ziskem resCACIB a Bajenka opět brala CACIB.

Musím říci, že tato výstava  se nám velmi povedla a odjížděli jsem nesmírně spokojeni. V případě Bairy jsme vzali doslova název duoCACIB a opravdu jsme si duo CACIB  i odvezli :-)), což je velká zásluha Míši Martinů, která Bairu skvěle předváděla, Míšo, díky moc a zároveň i díky Bedřichovi za prezentaci Cagíka.

 

 

 

 

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode