Chovatelská stanice Německého Boxera

Bacco Benji Box a Cage Benji Box vyhráli výstavu!!!

24.09.2011 18:00

Dnes skutečně osud a štěstí Benji Boxu velmi přálo! Po splněné Baiřině zkoušce z výkonu slavil Benji Box obrovské úspěchy i na poli výstavním.

Konala se klubová výstava v Křenicích u Prahy. Na výstavu se přihlásilo kolem 90tky boxerů a  výstavní třídy byly skutečně početně nadprůměrně obsazeny. I v takové konkurenci mlaďoučký roční Cagík vysoutěžil 1. místo a stal se vítězem své třídy, stejně dobře se vedlo i Baccovi, který letos získal další titul CAC K. A oba samozřejmě postupovali do dalších soutěží a Bedřicha čekalo dlouhé odpoledne krásného podzimního dne stráveného na výstavě. A vyplatilo se. O titul ČKJV nastoupil Cage sám. Paní rozhodčí to komentovala slovy: Stejně by byl zvolen, ikdyby zlatý pejsek dorazil. A Cagík postupoval po tomto vítězství do klání o titul Nejlepší mladý jedinec výstavy. I zde "nedžentlmensky" porazil fenečku a titul se stal jeho vlastnictvím :-)

Stejné tažení s vítězným koncem předvedl i Baccoušek, který v soutěži o ČKV předvedl zdařilý běh a titul získal, což ho posunulo dále. Zde ovšem nasatlo Bedřichovi dilema, neboť měl nastoupit současně se dvěmi psy do kruhu o titul Nejlepšího jedince výstavy :-)) Nakonec svěřil Bacca jinému handlerovi, který se své úlohy zhostil velmi dobře a nakonec titul Nejlepší Jedinec výstavy doputoval k Baccovi!!!!

V takový obrovský a pro Benji Box historický úspěch jsme ani nedoufali! Jediné, co nás mrzí, že jsme na výstavě nemohli být také a o tak krásný zážitek jsme přišli, ikdyž Bedřich nám ho hned po cestě domů celý povyprávěl i s detaily. Moc a moc oběma pejskům gratuluji a nejvíce gratuluji Bedřichovi, který se oběma psím klukům obětavě věnuje jak při prezentaci na výstavách, tak při výcviku. Bedřichu, moc děkujeme za skvělou prezentaci Benji Boxu a za práci s oběma pejsky. Jsme moc rádi, že máme tak skvělého majitele pro "naše štěňátka" ;-))

Na výstavě se ještě ve třídě mladých žíhaných psů objevilo další jméno Benji Box a to sice Cagíkův bráška Cid, který je také velice krásným pejskem. A moc gratuluji i Míše Martinů, která s Caymanem obdržela další známku výbornou a stejně úspěšná byla i s Ballantines :-))

Kromě fotografií pod článkem ještě fotogalerie z výstavy   zde    a  zde.

A krásný pohled na výsledkovou listinu ;-)  zde.

Fotogalerie: Bacco Benji Box a Cage Benji Box vyhráli výstavu!!!

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode