Chovatelská stanice Německého Boxera

3.11.2012 den B- vrhu Benji Box- Bacco splnil ZVV1!!!!! A Baira další CAC ve třídě šampionů :-)))

03.11.2012 17:00

Dnes byl Baccouškův velký den, neboť se rozhodovalo o jeho budoucnosti... Jak známo, chovní jsou všichni Béčáčci- již 2 roky, ale u psa zkouška chovnosti znamená jen první krok, druhým krokem je splnění 300 bodové všestranné zkoušky (vyjma IPO- VO). A tu si oba "naši klucí" (Bedřich s Baccouškem) naplánovali na dnešek. Moc jsme jim drželi palce!!!

Bacco zvládl nádherně stopu se skvělým bodovým hodnocením, zdá se, že ze "stopovacího koláče" si Baira i Bacco ukousli ten větší kousek :-))- v tomto oddíle Baccoušek získal 90 bodů. V poslušnosti se jim také dařilo, ikdyž kdo zkoušky dělá, tak ví, jak snadno body "letí" dolů a za jaké maličkosti, a nakonec přišla Baccova parádní disciplína, a to obrany, které má tento krásný a úspěšný pes hluboko v srdci, už od malého štěňátka. Když Bacco slyší bič a vidí figuranta, tak se mu rudě zatmí před očima a hlavou běží jediné: "Ten rukáv je můj!!!". Takže makety byly nakonec jen 2 a pouštění si Bacco hodně rozmýšlel. Ale ty zákusy, ty byly famózní!!! A na hodnocení, že všichni už dlouho neviděli boxera, který takto kouše, na to jsme všichni moc a moc pyšní!!!!

Baccoušku a Bedřichu, jsme velice šťastní, že se Vám takhle dařilo!!! Moc a moc Bedřichovi děkujeme za tu obrovskou obětavost a lásku, se kterou se klukům věnuje, a víme dobře, že lepší majitele pro naše pejsky si nemůžeme přát!

Baccův vlastní článek  zde.

A dnes ještě Baira Benji Box získala další čekatelství CAC ve třídě šampionů na MVP v Praze :-))

Fotogalerie: 3.11.2012 den B- vrhu Benji Box- Bacco splnil ZVV1!!!!! A Baira další CAC ve třídě šampionů :-)))

Tato fotogalerie je prázdná.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode